Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kesha

Celým jménem Kesha Rose Sebert se narodila 1. března roku 1987.

Kesha se narodila ve městě San Fernando Valley v Los Angeles. Její matka, Pebe Sebertová
byla také zpěvačkou a o Keshu se musel starat její starší bratr, když její matka měla koncert. Pebe Sebertová se s rodinou přestěhovala v roce 1991 do města Nashville, kde získala kontrakt a tak Kesha většinu let strávila tam. Kesha také navštěvovala hudební školu v přírodě. Pebe po nahrávacích studiích doporučuje Keshu, aby si jí poslechli zpívat a učí se psát písně. Celá rodina Sebertů se ukázala v epizodě seriálu "The Simple Life".

V 17ti letech Kesha odešla z Brentwood High School ve městě Clayton a vrátila se do Los Angeles, kde pokračovala ve své hudební kariéře.

V letech 2006 až 2008 se Keshyna hudba objevila v různých seriálech například:
její píseň "Former Overexposed Blonde" se objevila v seriálu "Degrassi: Next Generation". Další z jejích písní "Backstabber" a "Chain Reaction" v seriálu "The Hills".

V této době se podílí i na tvorbě textu singlu "This Love" skupiny
The Veronicas. Její hlas také můžeme slyšet v pozadí písničky "Lace & Leather" od Britney Spears.

Ukázala se také ve videoklipu "I Kissed a Girl" od zpěvačky
Kate Perry se kterou je Kesha velká kamarádka. V neposlední řadě její hlas zazněl také v písničce "Round Round" od rapera Flo Rida. Bohužel ve videu vidět není.

Kesha není žádná troškařka, spolupracuje i s dalšími hvězdami, například s
Pitbullem, Taio Cruzem, Jasonem Derulem ...

Kesha podepsala smlouvu s RCA Record, kde začala pracovat na svém debutovémm albu "Animal", které by mělo spatřit světlo světa počátkem roku 2010 a nyní můžeme slyšet či vidět její první sing z tohoto alba "Tik Tok", který se začal v amerických rádií hrát od 5. října 2009.